- فرنی را بعد از آماده شدن حتما در محیط آشپز خانه خنک کنید و بعد داخل یخچال قرار دهید تا فرنی آب نیندازد.
- بجای شکر و پودر قند میتوانید از عسل و یا شیرین کننده های طبیعی دیگر استفاده کنید.
- فرنی را بلافاصله بعد از اماده شدن در ظرف های مورد نظر بریزید و تزیین کنید.
- اگر دوست داشته باشید فرنی شما زعفرانی و یا شکلاتی شود هنگام اضافه کردن ارد به آن کمی زعفران و یا پود کاکائو اضافه کنید.
- آرد برنج را حتما با شیر سرد حل کنید تا گلوله گلوله نشود.
- آرد برنج دررنگ و عطر فرنی تاثیر فوق العاده ای دارد.
- در طول درست شدن فرنی حرارت باید همواره کم باشد و فرنی مدام هم زده شود.
- برای تزیین فرنی میتوانید از دارچین ، گل سرخ ، خلال پسته ، بادام ، کنجد و یا هر چیزی که دوست دارید استفاده کنید.
نکات مهم در تهیه فرنی
طرز تهیه قورمه سبزی
طرز تهیه زرشک پلو با مرغ و هویج
فرنی ,شدن ,تزیین ,های ,میتوانید ,دوست ,آرد برنج ,استفاده کنید ,بعد از ,تاثیر فوق ,فرنی تاثیر
درباره این سایت