محل تبلیغات شما

 

  1. فرنی را بعد از آماده شدن حتما در محیط آشپز خانه خنک کنید و بعد داخل یخچال قرار دهید تا فرنی آب نیندازد.
  2. بجای شکر و پودر قند میتوانید از عسل و یا شیرین کننده های طبیعی دیگر استفاده کنید.
  3. فرنی را بلافاصله بعد از اماده شدن در ظرف های مورد نظر بریزید و تزیین کنید.
  4. اگر دوست داشته باشید فرنی شما زعفرانی و یا شکلاتی شود هنگام اضافه کردن ارد به آن کمی زعفران و یا پود کاکائو اضافه کنید.
  5. آرد برنج را حتما با شیر سرد حل کنید تا گلوله گلوله نشود.
  6. آرد برنج دررنگ و عطر فرنی تاثیر فوق العاده ای دارد.
  7. در طول درست شدن فرنی حرارت باید همواره کم باشد و فرنی مدام هم زده شود.
  8.  برای تزیین فرنی میتوانید از دارچین ، گل سرخ ، خلال پسته ، بادام ، کنجد و یا هر چیزی که دوست دارید استفاده کنید.

نکات مهم در تهیه فرنی

طرز تهیه قورمه سبزی

طرز تهیه زرشک پلو با مرغ و هویج

فرنی ,شدن ,تزیین ,های ,میتوانید ,دوست ,آرد برنج ,استفاده کنید ,بعد از ,تاثیر فوق ,فرنی تاثیر

مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین ارسال ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

الکترونیک